EEN UNIEKE COCON VOOR VERLIEFDEN

Wilt u even stilstaan in de tijd, een bijzonder moment met z'n twee reserveren om iets te vieren, een speciale vraag te stellen of gewoonweg te genieten, dan nodigen wij u uit om onze twee recent gebouwde lofts te ontdekken, speciaal ontworpen voor het welzijn en het plezier van koppels. Deze locatie biedt tegelijk het voordeel van een aangenaam en luxueus uitgerust onafhankelijk appartement en dat van een privé spa met grote jacuzzi en sauna.

BUITENRUIMTE

U beschikt over een privé parking voorzien van een slagboom met code. U kan gebruik maken van de parking vanaf 9u op de dag van aankomst tot 18u op de dag van vertrek.
Zo kan u uw voertuig in alle veiligheid achterlaten en van de regio profiteren, te voet, met de fiets of met de Vespa.
Een overdekt terras is ingericht met een dubbele sofa en ook een dubbele tafel staat ter beschikking tijdens uw verblijf.

WAAROM L’ESCALE D’« ALBULA » ?

Omdat historisch gezien, de naam Aubel voor het eerst terug te vinden is in 1248 onder de vorm van Able, wat afkomstig is van het Latijnse "albula" dat kleine witte rivier betekent.

DE STREEK VAN AUBEL

L’Escale d’Albula is gesitueerd op 2 km van het centrum van Aubel, een rustige en groene omgeving. U bent in het arrondissement van Verviers, op de Herve vlakte en in het centrum van de driehoek Luik-Maastricht-Aken, een strategische plaats in het hart van de Euregio. Aubel is altijd het economische centrum van het Land van Herve geweest, voornamelijk dankzij zijn graanmarkt, die vandaag de dag is uitgegroeid tot een markt met verse producten waar men van alle hoeken naartoe komt om groenten, fruit, kaas, etc. te kopen.

Kunst en cultuur, culinair genot, muziek en folklore, fauna en flora, wandelingen of trektochten, ontspanning en welzijn… U zal genieten van de vele voordelen die deze regio u biedt.

EEN UNIEKE PLAATS VOOR WIE HOUDT VAN AUTHENTICITEIT EN CHARME.

Wij bieden u de luxe om te met z’n twee te herbronnen in een uitzonderlijke omgeving, aarzel niet langer, boek uw verblijf nog vandaag !